Viage
Gezondheid & Zorg

Gezondheid & Zorg

Gezondheid & Zorg

Uw gezondheid is een groot goed. Daarom zult u hoge eisen stellen aan uw gezondheid. Viage kan met u meedenken hoe u gedurende uw reis in leef-tijd zo gezond mogelijk ouder kunt worden, ook wel ‘healthy aging’ genoemd.

Toch zullen er momenten zijn dat uw gezondheid minder goed is en u tijdelijk of langdurig zorg nodig hebt. Ook kan er een moment in uw leven aanbreken dat u niet meer zonder zorg kunt. Viage – met de specifieke, medische kennis – kan bij uitstek over dit onderdeel adviseren tot compleet ontzorgen. Hiervoor werken we samen met zorgvuldig geselecteerde partners *.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Healty aging: gezonde voeding, gezonde leefstijl, goed slapen, mogelijke hulpmiddelen, kennisoverdracht, ….
  • Mantelzorg assistentie: meedenken met u, uw partner, kinderen en naasten, organiseren van zorg, uit handen nemen taken, uitzoeken kosten en vergoedingen, omgaan met dementie, rouwverwerking, ….
  • Persoonlijke assistentie: coördineren van zorg, dagelijks contact, gezelschap, ….
  • Dagelijkse zorg en verpleging: thuiszorg, dementiezorg, slaapwacht, 24-uurs zorg, specialistische verpleging, zorg in de laatste levensfase, ….
  • Medisch advies: begeleiden bij gesprek behandelaar, juiste zorg op juiste en gewenste plek, omgaan met beperkingen, gesprek over levenseinde, ……..

..…

* Viage is niet gebonden aan de (on)mogelijkheden van een specifieke zorgorganisatie waar u mogelijk in eerste instantie naar toe zou gaan als u hulp of steun nodig heeft. Viage staat naast u en zoekt samen met u – over de grenzen van organisaties – wat het beste bij u past, heeft huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde in het team en kent de wet en regelgeving.

Voor bepaalde vormen van hulp of ondersteuning zijn er vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning, de Zorgverzekeringswet of de Wet langdurige zorg, vergoedingen mogelijk. Als dit niet het geval is dan is er nog de mogelijkheid dat u deze kosten kunt aftrekken van de inkomstenbelasting, afhankelijk van uw inkomen.

Mocht u voor een vergoeding in aanmerking komen dan zal Viage dit altijd kenbaar maken. Ook is het mogelijk dat een service van Viage (deels) uit deze vergoeding betaald kan worden.

Bel ons gerust voor meer informatie of voor andere vragen op telefoonnummer 06 2468 2468 of stuur een e-mail naar info@viage.nl.